Szállásfoglalása leadása előtt kérjük olvassa át a foglalás és lemondás fetételeire vonatkozó fontos tudnivalókat, melyeket ezen az oldalon próbáltunk röviden, közérthetően összefoglalni.

Foglalási, fizetési feltételek

Leadott megrendelését 48 órán belül feldolgozzuk, és visszaigazoljuk. Ha az adott időpontban szabad szálláshelyet nem tudunk biztosítani, szintén jelezzük.

A visszaigazolást követően - banki átutalással vagy postautalványon keresztül - foglalót kell fizetni, melynek mértéke a szállásdíj 30-50%-a.

Bankszámlaszám: 11773470-20108313 (OPT Bank, Rákos Ernő)
Postacím: Rákos Ernő - 9934 Hegyhátszentjakab, Dózsa Gy. u. 4.

Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 7 napon belül nem érkezik meg az előleg, a foglalást semmisnek tekintjük.

A szállásdíj fennmaradó része az érkezéskor, a helyszínen fizetendő.

Az üdülési csekkel és SZÉP kártyával történő fizetést kérjük előre jelezni. A foglalót ebben az esetben az előleg összegével megegyező értékű üdülési csekk tértivevényes ajánlott levélben történő elküldésével is ki lehet egyenlíteni.

Lemondási feltételek

A szállásfoglalás lemondását írásban (e-mailben, postai úton vagy telefaxon) kell közölni.

A megrendelés lemondása kötbérfizetési kötelezettség nélkül az üdülés kezdőidőpontját megelőző 45. napig lehetséges. Ezesetben az előleg visszafizetésre kerül.

A 45 napon belüli visszalépés esetén lemondási díjat vagyunk kénytelenek felszámolni, melynek mértéke a szállásfoglalásban megadott érkezési időpont előtt
- 10-20 nappal a szállásdíj 20%-a
- 7-9 nappal a 25%-a
- 4-6 nappal az 30%-a
- 4 napon belül a 40%-a.

Érkezés és távozás, károkozás

A szállás az érkezés napján délután 14:00 óra után foglalható el, és a távozás napján délelőtt 10:00 óráig kell elhagyni.

A vendég az általa vagy házikedvence által a házban és annak berendezéseiben okozott kárért anyagi felelősséggel tartozik.